2x-logo2x-persian-logo
پشتیبانی
2x-logo2x-persian-logo

تلور
Tellor (TRB)

4,975,842تومان
+0.91%
71.43 $
پرداخت می‌کنم
دریافت می‌کنم
۱ =
قیمت لحظه ای تلور
جزئیات تلور
بیشترین و کمترین قیمت روزانه
75.76 $
68.97 $
حجم بازار
108,314,768.50 $
تغییرات هفتگی
%
4.85
+
رتبه در بازار
0
درباره

فناوری بلاکچین آرزوی رسیدن به بازار مالی غیرمتمرکز (Defi) را برآورده کرد. در چنین بازاری اطلاعات تنها در دست عده‌ای محدود نیست؛ و داده‌ها در بین زنجیره‌های بلوکی ثبت می‌شوند. اما مشکل اساسی چنین بازاری، دست‌رسی نداشتن به اطلاعات خارج از بلاکچین است. پروژۀ Tellor برای برطرف کردن مشکل ارتباط بلاکچین با داده‌های خارجی به‌وجود آمد. TRB ارز اختصاصی این پروژه است.

خرید و فروش تلور (TRB)

پیش از اقدام به خرید و فروش ارز TRB، حتما این 2 نکته را در نظر بگیرید: امنیت و سرعت.  اگر از صرافی‌های امن استفاده نکنید، هر لحظه ممکن است تمام سرمایه‌تان را به‌خاطر هک یا کلاهبرداری از دست بدهید. تهدید دیگری که مدام با آن درگیر هستید، تغییر قوانین کشورهای خارجی و وضع تحریم‌های جدید است. از طرف دیگر، به‌خاطر تفاوت زمانی با بازارهای بین‌المللی احتمالاً مدام نگران این هستید که موقعیت‌های معاملاتی خوب را از دست بدهید.
در صرافی توایکس  شما در هر ساعت از شبانه‌روز که بخواهید، می‌توانید در کمترین زمان، به خرید و فروش ارز TRB به قیمت جهانی بپردازید. علاوه بر ارز TRB در صرافی توایکس می‌توانید ۳۶۰ ارز دیجیتال محبوب بازار، از جمله داک (DOCK)، مانا (MANA)، هدروهشگرف (Hbar) و فانتوم (FTM) را با قیمت جهانی و به ثانیه معامله کنید. 

چطور TRB را از توایکس بخریم؟

 

کیف پول‌های تلور (TRB)

کیف پول‌های رمزارزها در دو دسته سرد (والت‌های سخت افزاری و کاغذی) و گرم ( والت‌های تحت وب، نرم افزاری و موبایلی) تقسیم می‌شوند که بهترین کیف پول‌های TRB عبارتند از: 

کیف پول‌های سخت افزاری تلور (TRB)

  • لجر نانو ایکس (Ledger Nano X): تیم توسعه‌دهنده لجر همیشه به دنبال گسترش فناوری و کیف پول سخت افزاری بوده‌اند که بیشتر سطح امنیت را برای دارایی‌های دیجیتال فراهم می‌کند و البته به هدفشان هم رسیده‌اند.
  • ترزور (Trezor): ترزور یکی از امن‌ترین کیف پول‌های ارزهای دیجیتال است و طوری طراحی شده که به صورت آفلاین و بدون اتصال به اینترنت کار کند؛ بنابراین امکان هک آن به صورت آنلاین غیرممکن است.

کیف پول‌های نرم‌افزاری تلور (TRB)

  • تراست ولت (Trust Wallet): تراست ولت یکی از معروف‌ترین کیف پول‌های گرم است که می‌توانید برای ارسال، دریافت و ذخیره MASK از آن استفاده کنید. البته فراموش نکنید که تراست ولت برای دو نسخه اندروید و IOS قابل استفاده است.
  • کیف پول متامسک (MetaMask): متامسک یک کیف پول ارز دیجیتال به‌شدت محبوب است که هم در نسخه موبایل و هم در نسخه دسکتاپ (به صورت اکستنشن مرورگر) قابل استفاده است.
  • کیف پول اتمیک ولت (Atomic Wallet): رابط کاربری بسیار ساده اتمیک ولت، این کیف پول را برای تازه‌واردها بسیار جذاب کرده است. اتمیک کیف پول امنی است که  طیف گسترده‌ای از ارزها از جمله مانا، تلور، تمام توکن‌های بر بستر ERC-20 اتریوم و ... را پشتیبانی می‌کند.

کیف پول اختصاصی توایکس (TWOX TRB  Wallet)

در صرافی توایکس، شما می‌توانید به ازای هر ارزی از جمله TRB، یک کیف پول با آدرس اختصاصی دریافت کنید که از امنیت بالایی برخوردار است.

کارمزدها و شبکه‌های TRB

هریک از ارزهای دیجیتال دارای کارمزدها و شبکه‌های مختلفی هستند و گاهاً کارمزدهای انتقال یک رمز ارز بسته به میزان سختی شبکه (یا همان شلوغی تعداد در صف تایید شبکه بلاک‌چین) تغییر می‌کند. این رمز ارز از معروفترین شبکه حال حاضر یعنی ERC-20 پشتیبانی می‌کند که با کلیک بر روی این لینک می‌توانید کارمزدهای انتقال جهانی TRB این شبکه ها را در صرافی توایکس مشاهده کنید. دیگر کارمزد های این توکن به شکل زیر است:

  • خرید TRB: بدون کارمزد
  • تبدیل TRB به 360 رمز ارز دیگر: فقط 0.1 درصد

اوراکل چیست؟

دانشمندان مژدۀ نسل جدیدی از اینترنت را داده‌اند، که وب 3 نام دارد. در نسل جدید اینترنت به‌جای ذخیرۀ اطلاعات در سرورهایی محدود، و با مدیریت افرادی خاص، اطلاعات در بلاکچین‌ها ذخیره می‌شود. بنابراین وب 3 با ایجاد اینترنتی غیرمتمرکز، قصد دارد تا مدیریت پلتفرم‌های مختلف را به خود مردم واگذار کرده، و اینترنتی دموکراتیک را پایه‌گذاری کند.

اما محدودیت‌هایی که بلاکچین‌ها دارند، وب 3 را هم با چالش‌هایی مواجه می‌کند. یکی از مهم‌ترین مشکلات، دست‌رسی نداشتن به اطلاعات خارج از بلاکچین‌ها است. برای حل این مشکل، اوراکل‌ها به‌وجود آمدند. Oracle مانند یک پل ارتباطی، بلاکچین را به منبع اطلاعات سنتی متصل کرده و داده‌ها را برای قراردادهای هوشمند فراهم می‌کند. 

تلور چیست؟

Tellor یک اوراکل غیرمتمرکز است، که در زمینۀ بازار مالی غیرمتمرکز یا Defi فعالیت می‌کند. این پروژه در سال 2019 توسط برندا لویا (Brenda Loya)، نیکولاس فت (Nicholas Fett) و مایکل زمروز (Michael Zemrose) بنیان‌گذاری شد. هر سۀ این افراد سابقۀ درخشانی در زمینۀ بازارهای مالی غیر متمرکز دارند.

باید به این نکته توجه داشت که اوراکل‌های دیگری هم در این زمینه ایجاد شده‌اند، اما تلور مزایایی دارد که آن را در نوع خود منحصربه‌فرد می‌کند. این اوراکل به‌جای کمیت، تمرکز خود را روی کیفیت تراکنش‌ها گذاشته است. یعنی به‌جای توجه به تعداد تراکنش‌ها، به ایجاد ایمنی هرچه بیش‌تر در شبکه توجه دارد.

Tellor چگونه کار می‌کند؟

در بلاکچین‌ها و سیستم مالی غیرمتمرکز (Defi) اطلاعات به‌جای ذخیره شدن در یک سرور مرکزی، در چندین پایگاه داده به‌طور همزمان نگه‌داری می‌شوند. به این مراکز اطلاعات، گره یا نود می‌گویند. تعداد این سرورها ممکن است حتی به میلیون‌ها گره برسد. اما مسئلۀ مهم این است که وقتی قرار باشد اطلاعات به‌روزرسانی شوند، این داده‌ها باید در تمام گره‌ها ثبت شود. مشکلی این‌جا به‌وجود می‌آید، این است که، ممکن است در یک لحظه همۀ سرورها در دست‌رس نباشد. بنابراین تعدادی سرور، مثلاً بیش از نیمی از آن‌ها، مشخص می‌شوند تا اگر تراکنشی در این تعداد گره ذخیره شد، به معنای ثبت کلی اطلاعات باشد. به این کار الگوریتم اجماع می‌گویند. بلاکچین‌ها برای الگوریتم اجماع از دو روش اصلی استفاده می‌کنند:

  • اثبات کار (Proof of work): روشی است که به آن استخراج یا مانینگ می‌گویند. در این روش کاربر یا اصطلاحاً ماینر کامپیوتر خود را به شبکۀ بلاکچین متصل می‌کند و با انجام محاسبات ریاضی، اعتبار تراکنش‌ها را می‌سنجد و به ساخته شدن بلوک جدید کمک می‌کند. ماینر بابت هزینه‌ای که می‌کند (برق و تجهیزات) و وقتی که می‌گذارد، از شبکه پاداش دریافت می‌کند.
  • اثبات سهام (Proof of stake): در روش POS برخلاف POW به برق و تجهیزات نیاز نیست. در این روش افراد باید مقداری از ارز مخصوص یک شبکه را بخرند و آن را استیک کنند. یعنی آن مبلغ را سرمایه‌گذاری کرده و بابت آن سود دریافت کنند. در این روش دیگر از معادلات ریاضی خبری نیست و شبکه براساس مقدار سرمایه‌گذاری هر فرد، به‌صورت تصادفی افرادی را برای اعتبارسنجی انتخاب می‌کند.

حالا که فهمیدیم که POW و POS نقشی اساسی در امنیت یک بلاکچین دارند، به پروژۀ Tellor برمی‌گردیم. گفتیم که تلور با اوراکل‌های دیگر تفاوتی دارد که آن را منحصربه‌فرد می‌کند. این تفاوت از این قرار است که، این اوراکل برای افزایش امنیت تراکنش‌ها از دو روش POW و POS به‌طور همزمان استفاده می‌کند. اگرچه این مسئله ممکن است با مشکلی مثل سرعت تراکنش‌ها مواجه باشد، اما امنیت شبکه را به‌شکل مطلوبی افزایش می‌دهد.

ارز TRB چیست و چه می‌کند؟

این ارز که توکن اختصاصی تلور محسوب می‌شود، کاربردهایی دارد:

  • استخراج: گفتیم که Tellor از روش POW هم استفاده می‌کند. بنابراین کاربران می‌توانند با اتصال سخت‌افزارهای کامپیوتری به این شبکه از روش اثبات کار سود ببرند. آن‌ها بابت این کار پاداشی دریافت می‌کنند. این پاداش با ارز TRB پرداخت می‌شود.
  • سرمایه‌گذاری: روش دیگری که تلور برای حفظ امنیت استفاده می‌کند، POS است. بنابراین کاربران می‌توانند ارز TRB را استیک کرده و از آن سود بگیرند.

در هر دوی این روش‌ها هزینه‌ای که افراد پرداخت می‌کنند (برق، سخت‌افزار و یا سرمایه‌گذاری)، منجر به اثبات درست‌کاری آن‌ها می‌شود و وقتی شخصی بخواهد در بلاکچین دست‌کاری کند، باید نسبت به تعداد افراد درست‌کار هزینۀ بیش‌تری بپردازد، که این کار برای او به‌صرفه نیست.

بازار TRB و محبوبیت آن

این ارز که در سال 2019 با ارزش هر واحد 0.01 دلار عرضه شد توانست در مدت یک سال حتی به بالای 87 دلار هم برسد. این افزایش قیمت به‌خاطر استقبال بسیار خوب معامله‌گران از TRB در بازار ارز دیجیتال رخ داد. و به‌سرعت باعث شهرت این ارز شد.

آینده و سرمایه‌گذاری روی TRB 

از آن‌جایی که پروژۀ تلور یکی از چالش‌های مهم بازارهای مالی غیرمتمرکز را حل می‌کند، کارشناسان آیندۀ خوبی را برای این ارز پیش‌بینی کرده‌اند. ازطرفی سابقۀ درخشان مدیران این پروژه و اهداف مهم آن‌ها، ارز TRB را به گزینه‌ای مهم و قابل‌اعتماد برای سرمایه‌گذاری تبدیل می‌کند. درنتیجه شما می‌توانید به روش‌های زیر روی این ارز سرمایه‌گذاری کنید:

  • هولد کردن: اگر ارز دیجیتال  TRB را که آیندۀ خوبی دارد، بخرید و نگه‌داری کنید، این یک سرمایه‌گذاری بلندمدت محسوب می‌شود.
  • استیک کردن: همان‌طور که گفته شد، پروژۀ تلور امکان سرمایه‌گذاری را برای شما فراهم کرده است.
  • نوسان‌گیری: از آن‌جایی که قیمت این ارز در بازه‌های زمانی کوتاه تغییر می‌کند، می‌شود TRB را از گزینه‌های ترید کردن به‌حساب آورد.

برای سرمایه‌گذاری روی TRB، شما می‌توانید همین حالا و به‌راحتی این ارز را با پرداخت تومانی از توایکس بخرید.

سخن پایانی

با توجه به آن‌چه دربارۀ بازارهای مالی غیرمتمرکز، اوراکل‌ها و تلور گفته شد، و با توجه به نقش مهم بلاکچین در آیندۀ بازارهای مالی، می‌توان آیندۀ درخشانی را برای این پروژه انتظار داشت. بنابراین استقبال از این پروژه، ارزش ارز TRB را روزبه‌روز افزایش خواهد داد. این موضوع TRB را به گزینۀ مناسبی برای سرمایه‌گذاری تبدیل می‌کند.

 

+ مشاهده بیشتر
کوین‌های پرسود امروز
مشاهده همه ارز‌‌ها
سوالات متداول
پاسخ:

برای این مورد ابتدا باید پروژه‌ای که TRB توکن اختصاصی آن محسوب می‌شود را بررسی کرد. TRB توکن حاکمیتی پروژه Tellor محسوب می‌شود. این پروژه وب-۳ است و هدفش ایجاد عدم تمرکز در گردآوری اطلاعات است و این یعنی خدانگهدار هاردیسک های سخت‌افزاری! از طرفی ارتباط این اطلاعات ذخیره شده ابری و اطلاعات سنتی از پیش ذخیره شده بر روی دیتابیس ها موجود است. تلور هدفش رفع این مشکل است و قصد دارد پلی میان اطلاعات در دنیای وب-۳ و وب-۲ ایجاد کند. موفقیت این پروژه تاثیر مستقیم بر قیمت توکن TRB در آینده خواهد داشت!

پاسخ:

در بلاکچین‌ها و سیستم مالی غیرمتمرکز (Defi) اطلاعات به‌جای ذخیره شدن در یک سرور مرکزی، در چندین پایگاه داده به‌طور همزمان نگه‌داری می‌شوند. به این مراکز اطلاعات، گره یا نود می‌گویند. تعداد این سرورها ممکن است حتی به میلیون‌ها گره برسد. اما مسئلۀ مهم این است که وقتی قرار باشد اطلاعات به‌روزرسانی شوند، این داده‌ها باید در تمام گره‌ها ثبت شود. مشکلی این‌جا به‌وجود می‌آید، این است که، ممکن است در یک لحظه همۀ سرورها در دسترس نباشد. بنابراین تعدادی سرور، مثلاً بیش از نیمی از آن‌ها، مشخص می‌شوند تا اگر تراکنشی در این تعداد گره ذخیره شد، به معنای ثبت کلی اطلاعات باشد. به این کار الگوریتم اجماع می‌گویند

مقالات مرتبط