2x-logo2x-persian-logo
پشتیبانی
2x-logo2x-persian-logo

ریپل
XRP (XRP)

107,200تومان
+11.57%
1.5345 $
پرداخت می‌کنم
دریافت می‌کنم
۱ =
قیمت لحظه ای ریپل
جزئیات ریپل
بیشترین و کمترین قیمت روزانه
1.62 $
1.38 $
حجم بازار
19,307,075,309.57 $
تغییرات هفتگی
%
52.03
+
رتبه در بازار
0
درباره
میدونستید شرکتای بین المللی برای انتقال پول از طریق بانک ها باید چند روز صبر کنند و کارمزد های زیادی رو به بانک بدند؟ به علاوه اینکه فرض کن کشورت تحریم هم باشه و مجبور باشی برای انتقال پول همه تحریم هارو دور بزنی!!! شرکت ریپل (Ripple) دست گذاشته روی همین موضوع، یعنی انتقال پول در چند ثانیه و با کارمزد خیلی پایین، اندازه پول یک پفک چیتوز موتوری!!! فکر کنم موضوع واستون جذاب شد، نه؟ در ادامه میخوایم بهتون توضیح بدیم ریپل چیه، چیکار میکنه، هدفش چیه و تفاوتش با بیت‌کوین چیه ؟

خریدو فروش ریپل

خرید و فروش XRP در سریع‌ترین صرافی ایرانی را تجربه کنید.
ما در صرافی توایکس با اهمیت زمان برای سرمایه گذاران، این امکان را فراهم کرده‌ایم تا بتوانید ریپل (XRP)   را با اختلاف قیمتی محسوس نسبت به دیگر صرافی‌های ایرانی در کمتر از ۰.۱ ثانیه خریداری کنید. شما در توایکس کیف‌پول  XRPبا آدرس اختصاصی خود را دارید که پس از خرید XRP می‌توانید از آن برای خرید و انتقال به هر صرافی یا کیف‌پول دیگر استفاده کنید.
همچنین با ثبت‌نام در توایکس می‌توانید به صورت آنلاین و مستقیم در لحظه هریک از ارزهای بیت کوین (BTC)،آدا کاردانو (ADA)، بایننس (BNB)، تتر (USDT) و ۳۶۰ رمز ارز دیگر که می‌خواهید را خریداری کنید و در کیف‌پول توایکس خود نگهداری کنید. در ادامه جزئیاتی که برای خرید، فروش و معامله ریپل نیاز دارید توضیح داده شده.

راهنمای کانتر خرید و فروش در لحظه‌ی توایکس

کیف‌پول ریپل

شما می‌تونید XRP خود را داخل کیف‌پول هایی که از شبکه ریپل پشتیبانی می‌کنند، نگهداری کنید. این کیف‌پول ها می‌تونند به دو دسته‌ی کیف پول های سرد و گرم تقسیم بشند. در هر دو مورد کیف‌پول مورد نظر بایستی از شبکه نامبرده پشتیبانی بکنه.
شما همچنین می‌تونید XRP خودتون را داخل صرافی توایکس و در داخل کیف پول اختصاصی ریپل خود نگهداری کنید و یا آن را انتقال دهید.

در ادامه چند تا از کیف پول های مناسب برای نگهداری XRP را به شما معرفی میکنیم:
1-کیف پول اختصاصی اتر: TwoX Wallet
2-کیف پول نرم افزاری موبایل : Trust Wallet
3- کیف پول برای موبایل و دستکتاپ  : Exoduse
4- کیف پول سخت افزاری  : Ledger Nano X

کارمزد های XRP

کارمزد خرید: کارمزد خرید و فروش XRP داخل صرافی توایکس بر پایه‌ی تومان صفر هست و شما می‌توانید به مقدار دلخواه این رمز ارز را در پلتفرم توایکس خرید و فروش کنید.

کارمزد تبدیل: کارمزد تبدیل این رمز ارز و هر رمز ارز دیگر به توکن دلخواه در صرافی توایکس بدون در نظر گرفتن سطوح کاربری، 0.1 % می‌باشد.

کارمزد واریز: واریز XRP به توایکس بدون هزینه است.

کارمزد برداشت: برای برداشت XRP شما میتوانید از سه شبکه استفاده کنید. BEP2، BEP20، ERC20 و Ripple. کارمزد بردشت با شبکه ریپل    XRP  0.2 هست. برای برداشت XRP از صرافی توایکس با شبکه ریپل حداقل دارایی شما باید 30 XRP باشد.

شما می‌توانید در تصویر زیر بصورت کامل کارمزد های برداشت و واریز XRP را مشاهده کنید:

ریپل چیست ؟

به زبان سخت، ریپل یک شرکت خصوصی هست که پلتفرم معاملاتی  برای انتقال پول به صورت فرامرزی (خارج از مرزها) را راه اندازی کرده است، به زبان راحت: هدف ریپل زیر سوال بردن بانکداری کلاسیک است و شما اگر پلتفرم ریپل با اسم ریپل نت (RippleNet) را به‌عنوان یک بانک در نظر بگیرید، این کار هارا برای شما انجام میدهد. شاید برای شما سوال ایجاد بشود که این پلتفرم اطلاعاتش رو از کجا میگیرد؟ اطلاعاتش را از یک دفتر توزیع داده به نام XRPLedger می‌گیرد، و این یعنی با تعریفی که از بلاکچین داریم متناقض هست، پس نتیجه میگیریم ریپل بر روی بلاکچین نیست.
اولین سوالی که پیش میاد این است که پس چگونه تراکنش های ریپل تایید میشود؟ بیا تا بگم:

تایید تراکنش ها در شبکه ریپل

تفاوتی که بیت کوین و ریپل دارند در مدل تایید تراکنش های آنهاست. بیت کوین برای تایید تراکنش های خودش از سیستم اثبات سهام کار (POW) استفاده می‌کند!!! به زبان ساده‌تر بیت کوین برای تایید تراکنش هایش نیاز به کسانی دارد که بیت کوین رو استخراج میکنند.
شاید از خودت بپرسی چگونه کسی که بیت کوین استخراج می‌کند، به تایید تراکنش ها بر روی شبکه بیت کوین کمک می‌کند؟!!

استخراج بیت کوین با سخت افزار های قوی اتفاق می‌افتد که توانایی حل معادلات ریاضی سنگین را دارند، این به شبکه بیت کوین کمک می‌کند یک بلاک داخل شبکه درست کند تا توانایی تایید تراکنش را بدست آورد و در ازای آن به سیستم پاداش می‌دهد. این کار حدود 2 تا 3 دقیقه طول می‌کشد!!! همچنین هزینه زیاد و برق زیادی مصرف می‌کند. اما برای ریپل قضیه متفاوت است!!! ریپل تراکنش هارا از طریق پروتکل اجماع انجام میدهد و این یعنی فقط به یک سری تایید کننده تراکنش نیاز هست، و همین سرعت تراکنش را به چند ثانیه تقلیل می‌دهد!!! توی این فضا دعوا سر بهتر و بهتر تره!!!

عرضه کوین در ریپل

یکی از تفاوت های اصلی دیگری که ریپل و بیت کوین دارند، مدل عرضه کردن کوین هست. تعداد کل بیت کوین ها 21 میلیون هست و همونطور که بالاتر توضیح دادیم بیت کوین برای این که به بازار عرضه شود باید عملیات استخرج صورت بگیرد و به تدریج مقدار بیت کوین های در گردش افزایش پیدا می‌کند.

تعداد XRP ها 100 میلیارد هست یعنی 500 برابر تعداد بیت کوین ها!!! همه XRP ها به بازار عرضه شدند و شما نمی‌توانید ریپلی استخراج کنید . شما فقط می‌توانید از صرافی ها ریپل خریداری کنید. 55 میلیارد از این تعداد XRP نزد شرکت ریپل قفل است و هر ماه 1 میلیارد از این کوین را برای جمع آوری سرمایه به فروش میگذارد و هر مقدار این 1 میلیارد به فروش نرسید به انبار جدید منتقل می‌شوند.

XRP چیست ؟

این همه درباره‌ی XRP حرف زدیم، فکر کنم وقت آن رسیده که درباره خودش هم توضیحاتی بدهیم!!! XRP رمزارز بومی خود شبکه ریپل هست که به صورت واسط  برای تبدیل ارز مبدا به مقصد عمل می‌کند.

در ادامه با یک مثال ساده کارایی ریپل را توضیح می‌دهیم، فرض کن بانک صادرات قصد دارد به حساب شرکتی داخل چین پول واریز بکند، در این مسیر ریال به دلار تبدیل می‌شود، دلار به حساب بانک در چین واریز می‌شود و بانک پذیرنده در مقصد این دلار را تبدیل به «یوآن» می‌کند که ارز رایج داخل چین هست و این اعتبار را به حساب مشتری خودش اضافه میکند!!! در این میان ریپل نقش دلار را دارد اما در عین حال شما برای انتخاب ریپل به عنوان رمزارز واسط هیچ اجباری ندارید و میتوانید هر رمز ارزی را به‌عنوان واسط استفاده کنید. فکر کنم کامل جا افتاد که XRP دقیقا چیکار میکنه!!!

جمع بندی

ریپل (XRP) ارز دیجیتال شبکه ریپل هست و به عنوان ارز واسط پلتفرم ریپل‌نت که یک پلتفرم پرداخت فرامرزی هست، عمل می‌کند. هدف از ایجاد ریپل، زیر سوال بردن بانکداری کلاسیک است و توانسته بسیار از بانک ها و موسسات مالی در جهان را متقاعد کند از سرویسش استفاده کنند و با پول یک پفک، رقم های سنگینرا به راحتی جابه‌جا کنند.

+ مشاهده بیشتر
کوین‌های پرسود امروز
مشاهده همه ارز‌‌ها
مقالات مرتبط