مقالات مرتبط
پرداخت میکنم
دریافت میکنم
۱ =
قیمت لحظه ای امدکس
جزئیات امدکس
بیشترین و کمترین قیمت روزانه
0.01 $
0.01 $
حجم بازار
172,224.62 $
تغییرات هفتگی
%
-4.90
رتبه در بازار
0
درباره
صرافی امدکس (MDEX) یکی از بازارهایی است که بر اساس فلسفهٔ اصلی دنیای بلاکچین یعنی عدم تمرکز طراحی شده است.
قابلیتهایی که این صرافی ارائه داد با همین ایده عدم تمرکز هماهنگ بود. همین قابلیتها هم باعث محبوبیتش شد. در ادامه و پس از اندکی، امدکس توکن اختصاصی خود با نام MDX را توسعه داد. این اتفاق، شهرت این بازار را باز هم بیشتر کرد.
خرید و فروش ام دکس (MDX)
اگر قصد خرید و فروش ارزهای دیجیتال را دارید، باید مراقب امنیت و سرعت صرافیها باشد. در صورتی که سراغ بازارهای امن نروید، هر لحظه ممکن است تمام سرمایهٔ خود را به دلیل کلاهبرداری یا هک از دست بدهید. مسئلهٔ دیگری که همیشه احتمال اتفاق افتادن آن وجود دارد، تغییر قوانین کشورهای خارجی و وضع تحریمهای جدید است. به جز آن، بهخاطر تفاوت زمانی با بازارهای خارجی، نگران میشوید که موقعیتهای معاملاتی خوب را از دست بدهید.
در صرافی توایکس میتوانید ۳۶۰ ارز دیجیتال محبوب بازار، از جمله بیت کوین (BTC)، تتر (USDT)، اتریوم (ETH) و یونیسواپ (UNI) را با قیمت جهانی و به ثانیه معامله کنید. با انتخاب این بازار، از تمامی دغدغههای بالا هم راحت میشوید.
چطور ام دکس را از توایکس بخریم؟
کیف پولهای ام دکس (MDX)
به دلیل پشتیبانی محدود کیفپول ها از شبکه صرافی هیوبی این توکن از شبکه BSC هم پشتیبانی میکند در نتیجه امکان ذخیره این توکن بر روی کیفپول هایی مطرح فراهم است.
- کیفپول اختصاصی توایکس (TwoX MDX Wallet): این کیف پول یک آدرس اختصاصی برای کاربران به ازای هر رمز ارز (از جمله ام دکس) در نظر میگیرد.
- متامسک (MetaMask): متامسک یک کیف پول ارز دیجیتال بهشدت محبوب است که از توکنهای مبتنی بر اتریوم مثل MDX و توکنهای غیر مثلی (NFT) پشتیبانی میکند.
- هیوبی والت (Huobi Wallet): این کیف پول یکی از حرفهایترین و امنترین ولتهای ارز دیجیتال حساب میشود. پشتیبانی از شبکههای مختلف و امکان تبدیل انواع کوینها، از مهمترین مزیتهای هیوبی والت هستند.
- توکن پاکت (TokenPocket): استفاده از سرویسهای De-Fi رشد چشمگیری داشته است. با این شرایط کیف پولی که بتواند با این سرویسها هماهنگ شود، به محبوبیت زیادی میرسد. در مورد توکن پاکت نیز این مسئله صادق است.
کارمزدها و شبکههای ام دکس
تمامی ارزهای دیجیتال دارای کارمزدها و شبکههای مختلفی هستند. کارمزدهای انتقال یک رمز ارز به میزان سختی شبکه (یا همان شلوغی تعداد معاملات در صف تایید شبکه بلاک چین) نیز وابستگی بسیار زیادی دارد.
شبکهٔ MDX ترکیبی از اتریوم، بایننس اسمارت چین و هکوچین (HECO) است. با کلیک بر روی این لینک میتوانید کارمزدهای انتقال جهانی ام دکس را روی این شبکه در توایکس مشاهده کنید. علاوه بر آن، دیگر کارمزدهای مربوط به این رمزارز عبارتاند از:
- خرید MDX دیجیتال در توایکس: بدون کارمزد
- تبدیل MDX به سایر کوینهای موجود در صرافی: ۰.۱ درصد
ام دکس چیست و چگونه عمل میکند؟
ایدهٔ ترکیب چند بلاکچین با یکدیگر، بسیار بلند پروازانه است. اتفاقا به همین دلیل هم پروژههای زیادی تمرکز خود را روی آن گذاشتهاند. به نتیجه رسیدن این تلاشها، میتواند جهش بزرگی به دنیای بلاکچین بدهد؛ مخصوصا در حوزهٔ De-Fi.
پروژهٔ ام دکس در حقیقت یک صرافی با همان ایدهٔ اصلی بالا است. هدف تیم پشت پروژه MDEX ارائه شبکهای متشکل از بلاکچینهای اتریوم، بایننس اسمارت چین و هکو است.
روش کسب درآمدی این صرافی هم در نوع خود جالب است. برخلاف بازارهای متمرکز، درآمد اصلی این پروژه نه از فروش رمزارز بلکه کارمزد هایی است که بابت تراکنش به آن تعلق میگیرد.
عملکرد بسیار خوب این پروژه در شبکهٔ بایننس، باعث محبوبیت و بیشتر شناخته شدن آن شد. دلیل این اتفاق هم سه چیز است:
- تراکنشها روی این شبکه بسیار سریع انجام میشود. تأیید هر تراکنش تنها به ۳ ثانیه زمان احتیاج دارد.
- امکان کاهش کارمزدها در ام دکس وجود دارد. کافی است که در فرایند استخراج شرکت کنید و از تخفیف بهرهمند شوید.
- صرافی MDX از چندین استخر نقدینگی مختلف تشکیل شده است. کاربران میتوانند به راحتی بین آنها جابهجا شوند.
رمزارز ام دکس (MDX)
صرافی امدکس توکن حاکمیتی خود با نام MDX را در ابتدای سال ۲۰۲۱ عرضه کرد. این توکن بر اساس استاندارد HRC-20 (شبکهٔ هکو) طراحی شده است. افراد با خرید این توکن میتوانند صاحب آن شوند و با معاملهٔ MDX کسب سود کنند. علاوه بر آن، امکان استخراج این دارایی دیجیتال هم وجود دارد. البته هر شش ماه یکبار پاداشی که افراد بابت شرکت در این فرایند کسب میکنند، نصف میشود.
ارزش، وضعیت بازار و آینده ام دکس
تا همین لحظه بیش از ۱ میلیارد واحد از این ارز دیجیتال به فروش رسیده است. از آنجایی هم که سقفی برای عرضهٔ آن وجود ندارد، این رقم میتواند به بیشتر از اینها برسد. پس تا این جای کار، استقبال خوبی از ام دکس شده است.
مجموع سرمایهٔ در گردش بازار این رمزارز، به بیش از ۸۵ میلیون دلار میرسد. این نشان میهد که هنوز جای رشد برای آن زیاد است. پس شما هم میتوانید به جمع سرمایهگذاران روی این رمزارز وارد شوید.
قیمت پایین آن (۸ سنت) هم به شما قدرت خرید بالایی میدهد. با تهیهٔ ام دکس در قیمت پایین و در صورت رشد دوبارهٔ بازار، شانس این را خواهید داشت که به سود خوبی برسید.
شما میتوانید با استفاده از صرافیهای ارز دیجیتال مختلف مثل بایننس (Binance)، کریپتو دات کام (Crypto.com)، کوینبیس (CoinBase) و توایکس (TWOX) ارز دیجیتال ایمیوتبل ایکس (IMX) را خریداری کنید.
سخن پایانی
انتخاب بین صرافیهای جهانی و ایرانی، مسئلهٔ امروز بسیاری از جامعهٔ ارز دیجیتال شده است. تحریمهای موجود در نسبت با کاربران ایرانی و نبود امکان پرداخت ریالی در بازارهای خارجی، باعث میشود کاربران، صرافیهای داخلی را انتخاب کنند. این در حالی است که امکاناتی نظیر معاملات فیوچرز، بهدلیل محدودیتهای قانون، در صرافیهای ایرانی قابل اجرا نباشد.
طبیعی است بازاری که به شما امکان خرید و فروش مستقیم با ریال را بدهد قابل اطمینانتر است؛ البته به شرطی که به عنوان یک شرکت ثبت شدهٔ معتبر در ایران شناخته شده باشد. توایکس با قبول مسئولیت داراییهای کاربران، علاوه بر امکان خرید و فروش مستقیم ریالی (بدون کارمزد و با قیمت جهانی)، امکاناتی دیگری نیز به شما میدهد. در این بازار، معاملهگران بدون جابجایی ارزها و پرداخت کارمزدهای سنگین برخی شبکهها، میتوانند به راحتی خرید، فروش یا تبدیل ۳۶۰ رمز ارز را انجام دهند.
+ مشاهده بیشتر
کوینهای پرسود امروز
مشاهده همه ارزهاسوالات متداول
1. توکن MDX چیست؟
پاسخ:
توکن حاکمیتی پروژه MDEX است. این توکن محدودیتی برای عرضه ندارد همینطور امکان استخراج این توکن وجود دارد.
2. چرا توکن MDX ارزش خرید و سرمایهگذاری دارد؟
پاسخ:
این توکن وابسته به پروژه MDEX است. امدکس یک صرافی غیرمترمرکز است و هدف تیم پشت پروژه MDEX ارائه شبکهای متشکل از بلاکچینهای اتریوم، بایننس اسمارت چین و هکو است. ایدهٔ ترکیب چند بلاکچین با یکدیگر، بسیار بلند پروازانه است. اتفاقا به همین دلیل هم پروژههای زیادی تمرکز خود را روی آن گذاشتهاند. به نتیجه رسیدن این تلاشها، میتواند جهش بزرگی به دنیای بلاکچین بدهد؛ مخصوصا در حوزهٔ De-Fi.
مقالات مرتبط