2x-logo2x-persian-logo
پشتیبانی
2x-logo2x-persian-logo

فانتوم
Fantom (FTM)

49,439تومان
+8.50%
0.7077 $
پرداخت می‌کنم
دریافت می‌کنم
۱ =
قیمت لحظه ای فانتوم
جزئیات فانتوم
بیشترین و کمترین قیمت روزانه
0.73 $
0.64 $
حجم بازار
356,504,530.31 $
تغییرات هفتگی
%
1.70
+
رتبه در بازار
0
درباره

FTM توکن بومی یکی از سریع‌ترین پروژه‌های بلاک‌چین یعنی فانتوم است. فانتوم یک پلتفرم قرداد هوشمند است که با هدف رفع مشکل مقیاس‌پذیری دیگر بلاک‌چین‌ها راه‌اندازی شد. چیزی که به فانتوم در محقق‌سازی هدفش کمک کرد مکانیزم اجماع خاص آن یعنی Lachesis است. توکن FTM برای استیکینگ (یا همان دریافت سود در ازای سرمایه‌گذاری)، تبادلات مالی و پرداخت کارمزد تراکنش‌ها استفاده می‌شود. FTM توکن حاکمیتی این شبکه نیز هست، به این معنا که هولدرها (سرمایه‌گذاران) این ارز، می‌توانند در رای‌گیری‌های مربوط به آینده و یا ایجاد قوانین حاکم بر پلتفرم شرکت کنند.

خرید و فروش فانتوم

پیش از اقدام به خرید و فروش ارز FTM، حتما این 2 نکته را در نظر بگیرید: امنیت و سرعت.  اگر از صرافی‌های امن استفاده نکنید، هر لحظه ممکن است تمام سرمایه‌تان را به‌خاطر هک یا کلاهبرداری از دست بدهید. تهدید دیگری که مدام با آن درگیر هستید، تغییر قوانین کشورهای خارجی و وضع تحریم‌های جدید است. از طرف دیگر، به‌خاطر تفاوت زمانی با بازارهای بین‌المللی احتمالاً مدام نگران این هستید که موقعیت‌های معاملاتی خوب را از دست بدهید.
در صرافی توایکس  شما در هر ساعت از شبانه‌روز که بخواهید، می‌توانید در کمتر از 3 دقیقه، به خرید و فروش ارز FTM به قیمت جهانی بپردازید. علاوه بر ارز فانتوم در صرافی توایکس می‌توانید ۳۶۰ ارز دیجیتال محبوب بازار، از جمله اتریوم (ETH)، متیک (MATIC)، اچ‌بار (Hbar) و کاردانو (ADA) را با قیمت جهانی و به ثانیه معامله کنید. 

چطور FTM را از توایکس بخریم؟

کیف پول‌های فانتوم (FTM)

کیف پول‌های رمزارزها در دو دسته سرد (والت‌های سخت افزاری و کاغذی) و گرم ( والت‌های تحت وب، نرم افزاری و موبایلی) تقسیم می‌شوند که بهترین کیف پول‌های FTM عبارتند از: 

کیف پول‌های سخت افزاری فانتوم (FTM)

  • لجر نانو ایکس (Ledger Nano X): تیم توسعه‌دهنده لجر همیشه به دنبال گسترش فناوری و کیف پول سخت افزاری بوده‌اند که بیشتر سطح امنیت را برای دارایی‌های دیجیتال فراهم می‌کند و البته به هدفشان هم رسیده‌اند.
  • ترزور (Trezor): ترزور یکی از امن‌ترین کیف پول‌های ارزهای دیجیتال است و طوری طراحی شده که به صورت آفلاین و بدون اتصال به اینترنت کار کند؛ بنابراین امکان هک آن به صورت آنلاین غیرممکن است.

کیف پول‌های نرم‌ افزاری فانتوم (FTM)

  • تراست ولت (Trust Wallet): تراست ولت یکی از معروف‌ترین کیف پول‌های گرم است که می‌توانید برای ارسال، دریافت و ذخیره FTM از آن استفاده کنید. البته فراموش نکنید که تراست ولت برای دو نسخه اندروید و IOS قابل استفاده است.
  • کیف پول متامسک (MetaMask): متامسک یک کیف پول ارز دیجیتال به‌شدت محبوب است که هم در نسخه موبایل و هم در نسخه دسکتاپ (به صورت اکستنشن مرورگر) قابل استفاده است.
  • کیف پول اتمیک ولت (Atomic Wallet): رابط کاربری بسیار ساده اتمیک ولت، این کیف پول را برای تازه‌واردها بسیار جذاب کرده است. اتمیک کیف پول امنی است که  طیف گسترده‌ای از ارزها از جمله فانتوم، کاردانو، تمام توکن‌های بر بستر ERC-20 اتریوم و ... را پشتیبانی می‌کند.

کیف پول اختصاصی توایکس (TWOX FTM Wallet)

در صرافی توایکس، شما می‌توانید به ازای هر ارزی از جمله فانتوم، یک کیف پول با آدرس اختصاصی دریافت کنید که از امنیت بالایی برخوردار است.

کارمزدها و شبکه‌های فانتوم

هریک از ارزهای دیجیتال دارای کارمزدها و شبکه‌های مختلفی هستند و گاهاً کارمزدهای انتقال یک رمز این رمزارز بسته شلوغی شبکه متفاوت است. این رمزارز از شبکه هایی همچون ERC-20، Bep20، Bep2 و شبکه‌ی Fantom پشتیبانی می‌کند. بهترین شبکه برای انتقال FTM‌خود شبکه Fantom است، هم سرعت بالاتر، هم هزینه پایین‌تر!

برای مشاهده هزینه انتقال جهانی فانتوم در این 4 شبکه به لینک روبرو مراجعه کنید : کارمزد های انتقال فانتوم

خرید FTM: بدون کارمزد

تبدیل FTM به 360 رمز ارز دیگر: فقط 0.1 درصد

چرا فانتوم ارزشمند است؟

در صنعت بلا‌ک‌چین سه‌گانه‌ای وجود دارند که دردسر فعالان این حوزه شده است. این سه‌گانه بلاک‌چین (blockchain trilemma) عبارتند از:

تمرکززدایی (غیرمتمرکز بودن)، امنیت و مقیاس‌پذیری.

برای اکثر بلاک‌چین‌ها برقراری تعادل میان این 3 فاکتور سخت است و تمرکز بر روی 2 فاکتور، اغلب منجر به قربانی‌شدن عامل سوم می‌شود. تمام تلاش فانتوم این است که با مکانیزم اجماع اثبات سهام جدید خود بتواند هر 3 فاکتور را با هم بهبود دهد و بر این مشکل فائق آید. نام این مکانیزم خلاقانه فانتوم Lachesis است.

فانتوم به 2 دلیل میان هواداران ارزهای دیجیتال محبوب بسیار محبوب است:

  • تمرکز این شبکه بر مقیاس‌پذیری است و به توسعه‌دهندگان حوزه بلاک‌چین اجازه می‌دهد تا بر روی این پلتفرم انواع اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز (dApps) را بسازند و قراردادهای هوشمند را ایجاد و نیز راه‌اندازی کنند. از جمله برنامه‌هایی که در این پلتفرم ایجاد شده‌اند می‌توان به تراولا (برنامه رزرو خدمات مسافرتی و گردشگری که برای پرداخت هزینه، انواع کریپتوکارنسی را قبول می‌کند.)، سوشی سواپ (یکی از بزرگترین صرافی‌های غیرمتمرکز برای ارز دیجیتال)، اپلیکیشن غیرمتمرکز 1inch و ... اشاره کرد.
  • فانتوم توکن بومی FTM را دارد که علاقه‌مندان به تکنولوژی بلاک‌چین می‌توانند از این توکن برای پرداخت‌ها و هم‌چنین استیکینگ (دریافت سود برای سرمایه‌گذاری) استفاده کنند.

کاربرد FTM چیست؟

توکن FTM در پلتفرم فانتوم کاربردهای متفاوتی دارد که عبارتند از:

  • استیکینگ: مبنای مکانیزم اجماع شبکه فانتوم اثبات سهام است. بنابراین شما به عنوان سرمایه‌گذار می‌توانید با استیکینگ توکن FTM خود، در نقش تایید کننده شبکه عمل کنید و در ازای استیکینگ دارایی خود، به عنوان پاداش توکن FTM دریافت کنید. 
  • حاکمیتی: فانتوم یک شبکه غیرمتمرکز است و تعیین قوانین و مقررات آن در انحصار شخص و گروه خاصی نیست. شما به عنوان هولدر و اعتبارسنج توکن FTM، همانند سایر هولدرها و تاییدکننده‌های سیستم، در تصمیمات مهم آینده شبکه حق رای و نظر دارید.
  • پرداخت: برای تبادلات مالی همتا به همتا، می‌توانید از توکن FTM استفاده کنید. توجه کنید در صورتی که از شبکه فانتوم برای تبادل این توکن استفاده کنید، بسیار مقرون به صرفه‌تر از سایر شبکه‌ها است.
  • کارمزد: کارمزد تراکنش‌های انجام شده در این پلتفرم با توکن FTM انجام می‌شود

استخراج ارز دیجیتال FTM

بیت کوین به عنوان اولین و محبوب‌ترین ارز دیجیتال قابل استخراج بود و طرفدارانش به روش ماینینگ می‌توانستند این ارز دیجیتال را به دست آورند. به همین دلیل تصوری در میان طرفداران ارزهای دیجیتال ایجاد شد که همه ارزها را می‌توان با استخراج کردن به دست آورد، اما اینگونه نیست. ارزهایی مانند بیت کوین که از الگوریتم اثبات کار (PoW) استفاده می‌کنند قابل استخراج هستند. پلتفرم فانتوم از الگوریتم اثبات کار استفاده نمی‌کند و با روش استیکینگ می‌توان، FTM بیشتری به دست آورد. در این روش انرژی کمتری نسبت به روش PoW‌ مصرف می‌شود.

آینده ارز دیجیتال FTM

اگر قصد سرمایه‌گذاری بلندمدت بر روی ارز دیجیتال FTM و پلتفرم فانتوم را دارید بد نیست نگاهی به رقبا داشته باشید. این رقیبان عبارتند از:

  • اتریوم (Ethereum)
  • سولانا (Solana)
  • کاردانو (Cardano)
  • آوالانچ (Avalanche)
  • پولکادات (Polkadot)

بسیاری معتقد هستند که فانتوم، اتریوم و سولانای بعدی است و قرار است سودهای خوبی را نصیب سرمایه‌گذارانش کند.

از طرف دیگر فانتوم از زمان راه‌اندازی یعنی سال 2019 تاکنون، بسیار موفق بوده و مدام در حال تکامل و گسترش خود بوده و توانسته اهدافش را محقق کند. از طرف دیگر با مکانیزم اجماع نوآورانه خود توانست نقص بسیاری از بلاک‌چین‌های پیش از خود را به میزان زیادی برطرف کند. فانتوم توانسته یکی از سریع‌ترین پلتفرم‌های بلاک‌چین موجود شود که در عین سرعت بالا، امنیت زیادی را نیز برای کاربران خود به همراه داشته است. ارز FTM نقش بنیادی در این اکوسیستم دارد و با توجه به توضیحات ذکر شده،  می‌توان آینده روشنی برای این توکن متصور بود.

ارز FTM ارزش سرمایه‌گذاری را دارد اما قبل از اینکه دارایی خود را وارد این حوزه کنید لازم است که دوره‌های تحلیل و سرمایه‌گذاری را بگذرانید. ضمنا باید از امنیت پلتفرم سرمایه‌گذاری مطمئن باشید. با خرید FTM از طریق صرافی توایکس می‌توانید از امنیت سرمایه‌تان را نیز تضمین کنید.

+ مشاهده بیشتر
کوین‌های پرسود امروز
مشاهده همه ارز‌‌ها
سوالات متداول
پاسخ:

فانتوم با نماد اختصاری FTM توکن بومی پروژه فانتوم (Fantom) است. این پروژه با هدف از بین بردن مشکلات سه‌گانه‌ی کریپتوکارنسی، غیرمتمرکز بودن، مقیاس‌پذیری و امنیت پا به میدان گذاشته است. راه حل این پروژه مکانیزم خلاقانه فانتوم Lachesis است.

پاسخ:

بزرگترین رقبای فانتوم ارز هایی مانند اتریوم، سولانا، کاردانو و... است. اما تفاوت این پروژه با پروژه های نام برده در تحقق اهدافش است. فانتوم با موفقیت در به سرانجام رساندن اهدافش بسیاری از کاربران را مجاب به مهاجرت از اتریوم به شبکه خود کرده. این پروژه در پامپ اخیر بیت‌کوین در زمستان 1401 توانست جزو ارز های پرسود ظاهر شود و به تهدیدی جدی برای اتریوم تبدیل شود. در آینده نه چندان دور این پروژه با معرفی استیبل‌کوین خود احتمالا رشد چشمگیر دیگری را نیز تجربه کند.

مقالات مرتبط