2x-logo2x-persian-logo
پشتیبانی
2x-logo2x-persian-logo

دلار بایننس
BUSD (BUSD)

0تومان
-0.07%
0 $
پرداخت می‌کنم
دریافت می‌کنم
۱ =
قیمت لحظه ای دلار بایننس
جزئیات دلار بایننس
بیشترین و کمترین قیمت روزانه
1.00 $
1.00 $
حجم بازار
10,411,456.63 $
تغییرات هفتگی
%
-0.08
رتبه در بازار
0
درباره

دلار بایننس یک استیبل کوین با ارزش دائمی ۱ دلار است. پول فیاتِ پشتوانهٔ این رمزارز به صورت رسمی تأمین می‌شود. همچنین همه‌چیز تحت کنترل سازمان‌های مالی دولتی آمریکا است. به همین دلیل هم اعتماد به آن بالا است و بازار خوبی پیدا کرده.

خرید و فروش دلار بایننس

اگر قصد معاملهٔ ارزهای دیجیتال را دارید، باید دو نکته را در نظر باشید: امنیت و سرعت. در صورتی که از صرافی‌های امن استفاده نکنید، هر لحظه ممکن است تمام سرمایهٔ خود را به‌خاطر هک یا کلاهبرداری از دست دهید. تهدید دیگری که مدام با آن درگیر هستید، تغییر قوانین کشورهای خارجی و وضع تحریم‌های جدید است. علاوه بر آن، به‌خاطر تفاوت زمانی با بازارهای بین‌المللی، نگران این خواهید بود که موقعیت‌های معاملاتی خوب را از دست بدهید.

در صرافی توایکس می‌توانید ۳۶۰ ارز دیجیتال محبوب بازار، از جمله بایننس کوین(BNB)، تتر (USDT)، اتریوم (ETH) و دلار بایننس (BUSD) را با قیمت جهانی و به ثانیه معامله کنید.  با انتخاب این بازار، از تمامی دغدغه‌های بالا هم راحت می‌شوید.

چطور دلار بایننس را از توایکس بخریم؟

کیف پول‌های دلار بایننس

از آنجا که دلار بایننس از شبکه اتریوم (ERC-20) هم پشتیبانی می‌کند، می‌توانید آن را در تمام  کیف پول‌های سازگار با این بلاکچین ذخیره کنید. بهترین کیف پول‌های این ارز دیجیتال عبارت هستند از:

  • کیف‌پول اختصاصی توایکس (TwoX BUSD Wallet): این کیف پول یک آدرس اختصاصی برای کاربران به ازای هر رمز ارز (از جمله دلار بایننس) در نظر می‌گیرد.
  • تراست ولت (Trust Wallet): تراست ولت یکی از معروف‌ترین کیف پول‌هایی است که می‌توانید برای ارسال، دریافت و ذخیره این ارز دیجیتال از آن استفاده کنید. 
  • لجر (Ledger): تیم توسعه‌دهنده لجر همیشه به دنبال گسترش فناوری کیف پول سخت افزاری بوده‌اند. این کیف پول بالاترین سطح امنیت را برای دارایی‌های دیجیتال فراهم و خیال شما را راحت می‌کند.
  • متامسک (MetaMask): متامسک یک کیف پول ارز دیجیتال به‌شدت محبوب است که از توکن‌های مبتنی بر اتریوم مثل دلار بایننس و توکن‌های غیر مثلی (NFT) پشتیبانی می‌کند.
  • بایننس چین (Binance Chain wallet): این کیف پول متعلق به خود صرافی بایننس است. Binance Chain wallet به صورت یک افزونهٔ مرورگر عرضه شده است و از شبکه‌های مختلفی از جمله اتریوم پشتیبانی می‌کند.

کارمزدها و شبکه‌های دلار بایننس

تمامی ارزهای دیجیتال دارای کارمزدها و شبکه‌های مختلفی هستند. کارمزدهای انتقال یک رمز ارز بسته به میزان سختی شبکه (یا همان شلوغی تعداد معاملات در صف تایید شبکه بلاک چین) نیز وابستگی بسیار زیادی دارد.

  • BUSD از شبکه های زیادی پشتیبانی می‌کند چرا که این خاصیت استیبل‌کوین برای فراگیری هرچه بیشتر است. شما با کلیک بر روی این لینک می‌توانید کارمزدهای انتقال جهانی دلار بایننس روی این شبکه ها را در توایکس مشاهده کنید. سایر کارمزد های مربوط به این رمزارز عبارت‌اند از:
  • خرید دلار بایننس در توایکس: بدون کارمزد
  • تبدیل این رمزارز به سایر کوین‌های موجود در صرافی: ۰.۱ درصد

دلار بایننس چطور کار می‌کند؟

فراز و نشیب قیمت ارزهای دیجیتال، مسئله‌ای غیرقابل چشم‌پوشی است؛ اما برخی از کاربران، ترجیح می‌دهند بازار ثباتی نسبی داشته باشد.

همین نیاز هم باعث پدید آمدن استیبل کوین‌ها شد. این دسته از کریپتوکارنسی‌ها همیشه ارزششان ثابت است. در برخی از این نوع دارایی‌های دیجیتال، ثبات قیمت از طریق فرمول ریاضی و محاسبات پیچیده در استخراج تأمین می‌شود. اما ارزش نوع دیگری از این رمزارزها، به خاطر پشتوانه مالی آن است.

دلار بایننس از گروه دوم است. در حقیقت به ازای هر ۱ واحدی که از آن عرضه می‌شود، ۱ دلار به عنوان پشتوانه قرار می‌گیرد. برای اولین بار صرافی بایننس و تیم Paxos این ایده را پیش برده‌اند.

برای حفظ امنیت دارایی‌ها نیز، این صرافی صورتحساب‌های خود را به صورت ماهیانه به دستگاه‌های دولتی آمریکا ارائه می‌کند. با این کار خیال همه از مناسب بودن شرایط همه‌چیز راحت می‌شود.

رمزارز دلار بایننس (BUSD)

اولین عرضهٔ BUSD به سال ۲۰۱۹ برمی‌گردد. این کار را صرافی بایننس انجام داد. در آن زمان، فقط امکان تبدیل کوین‌هایی مثل بیت‌کوین، اتریوم و… به دلار بایننس وجود داشت. 

ابتدای کار، این رمزارز به صورت توکن ERC-20 عرضه شد. اما در ادامه و با اتصال آن به شبکه‌های مختلف، BUSD نسبت به رقبا (از جمله تتر) مزایای بیشتری پیدا کرد.

انتقال این کوین روی بستر BEP-20 کارمزد بسیار کم‌تری (نزدیک به صفر) دارد. همچنین رسمی بودن صورت‌حساب‌ها، احتمال بروز مشکل را به کم‌ترین میزان می‌رساند.

الان دلار بایننس توسط همین صرافی عرضه می‌شود و امکان استخراج آن وجود ندارد. هم‌اکنون نیز تعداد 16,495,991,727 واحد از آن عرضه شده است.

ارزش، وضعیت بازار و آینده دلار بایننس

ایدهٔ پشت این پروژه، ارائه کوینی با ارزش ثابت و پشتوانهٔ مطمئن بود. همین اتفاق هم باعث شد که افراد زیادی به این بازار اعتماد و BUSD را انتخاب کنند. به طور کلی 16,567,821,980 دلار در بازار این ارز دیجیتال سرمایه‌گذاری شده است؛ رقمی که شمارش آن هم انسان را حیرت‌زده می‌کند.

با انتخاب دلار بایننس، از امنیت سرمایهٔ خود مطمئن خواهد بود؛ چرا که ارزش آن همیشه در حدود ۱ دلار است. البته با وجود این مسئله، باز هم راه کسب سود از این طریق باز است.

گاهی در بازار دلار بایننس (BUSD) نوسان قیمت 10 سنتی رخ می‌دهد و ارزش آن به ۰.۹ تا ۱.۱ دلار می‌رسد. در مواقع افت قیمت می‌توانید دست به خرید بزنید و با افزایش آن، اقدام به فروش کنید. جدا از آن، نرخ دلار در ایران سیری صعودی دارد. پس کسانی که مالک این دارایی دیجیتال هستند، می‌توانند از این مسئله هم سود کسب کنند.

سخن پایانی

انتخاب بین صرافی‌های بین‌المللی و ایرانی، دغدغهٔ امروز بسیاری از فعالان ارز دیجیتال شده است. تحریم‌‌های موجود در صرافی‌های بین‌المللی و نبود امکان پرداخت ریالی در این بازارها، باعث می‌شود کاربران، صرافی‌های ایرانی را  انتخاب کنند. این در حالی است که امکاناتی نظیر معاملات فیوچرز، به‌دلیل محدودیت‌های قانون‌گذاری، در صرافی‌های ایرانی قابل اجرا نیست.

طبیعی است بازاری که به شما امکان خرید و فروش مستقیم با تومان را بدهد قابل اطمینان‌تر است؛ البته به شرطی که به عنوان یک شرکت ثبت شدهٔ معتبر در ایران باشد. توایکس با قبول مسئولیت دارایی‌های کاربران، علاوه بر امکان خرید و فروش مستقیم تومانی (بدون کارمزد و با قیمت جهانی)، امکاناتی دیگری نیز به شما می‌دهد. در این صرافی معامله‌گران بدون جابجایی ارزها و پرداخت کارمزدهای سنگین برخی شبکه‌ها، می‌توانند به راحتی خرید، فروش یا تبدیل ۳۶۰ رمز ارز را انجام دهند.

+ مشاهده بیشتر
کوین‌های پرسود امروز
مشاهده همه ارز‌‌ها
سوالات متداول
پاسخ:

دلار بایننس با علامت اختصاری BUSD یک استیبل کوین با ارزش دائمی ۱ دلار است. پول فیاتِ پشتوانهٔ این رمزارز به صورت رسمی تأمین می‌شود. همچنین همه‌چیز تحت کنترل سازمان‌های مالی دولتی آمریکا است. به همین دلیل اعتماد به آن بالا است و بازار خوبی پیدا کرده.

پاسخ:

باید گفت تتر از مقبولیت بیشتری نسبت به رقیب خود برخوردار است اما تا به امروز BUSD توانسته با شفافیت درمورد پشتوانه خود، اعتماد بسیاری از کاربران را به خود جلب کند.

پاسخ:

BUSD به عنوان یک استیبل‌کوین‌ برای تسهیل استفاده از 9 شبکه پشتیبانی می‌کند که همه از شبکه های پرکاربرد هستند، اما کم‌هزینه‌ترین شبکه برای انتقال آن Bep20 است. هزینه انتقال در این شبکه برای BUSD صفر است.

مقالات مرتبط